ALBION на міжнародній конференції ALBIXON DAYS 2017

2 – 3 лютого в чеському місті Плзень відбулась масштабна конференція світового лідера із виробництва басейнів і павільйонів – компанії ALBIXON. Цього року ALBIXON, як найбільший виробник на ринку, організував власний дводенний захід, присвячений своїм досягненням.

Всесвітня популярність чеського «титану» виробника басейнів дозволила зібрати на одній платформі більше сто найважливіших партнерів з усього світу, серед яких і компанія Albion Group. Для української компанії ALBION ця конференція стала прекрасною можливістю обмінятись досвідом, знаннями та цілями.

На заході ALBIXON DAYS 2017 присутні отримали можливість ознайомитись з результатами роботи компанії. Масштабність виробництва доведена числами: за підсумками 2016 року було зроблено понад 3000 басейнів і більше як 6000 павільйонів.

На конференції презентували інноваційне устаткування для басейнів, але найбільш приголомшливим експонатом став ексклюзивний павільйон, розроблений технологами відповідно до новітніх вимог сучасності, і який найближчим часом поступить в продаж на світовий ринок. Усі учасники та гості конференції отримали незабутні враження від виступів та масу корисної інформації.